Adakah anda Sihat ? Pasti ?

HAI , Asalamualaikum :)
aku update yeay yeay . yeay yeay . sorak semuaanyaaaaa .

BOOOOOOOOOOOO (!)


Cukup , kita jalan terus ke titik ( straight to the point ) Eh kau , ayat omputih kemain pro tang BM hancuss . buang negara lah elok . Buat malu Najib je kau .

Emosional  nye aku --''


Orite , Topik kita di entry ini ialah Sakit ! Anda sakit ? Ohh tak tahu sakit ape ? Mari Membaca entry ini . Kalau Sihat tuh awak harus bace jugak , untuk mencegahnye . hihi ,
Dalam dunia yang serba Moden ini ramai orang yang sihat tidak juga yang Sakitnya , Tambahan lagi dengan Pencemaran alam yang makin menjadi jadi ... CUKUPPPPPPPPP !



INI BUKAN AYAT UNTUK MENULIS BLOG --'' kalau aku tulis kat karangan aku mase PMR hari tuh mesti score maut kan ?


cukup lah aku mengade-ngade , sakit yang aku nak bincangkan ialah  M A L A S .
yeahhhhhhh akhirnyaa . memang takde doktor yang mengesahkan M A L A S itu penyakit tapi aku rase M A L A S itu penyakit , kenapa ?


1. Dengan penyakit ini , manusia tak mampu berbuat ape ape . yang tahu cume Makan Tidur Berak Kencing dan yang sekutunya . jadi Bukankah penyakit itu ?



                  Hoi Kucing kau piker kau Sleep Beauty ke hah ? sebaik kau Comel ,
                                                                   ngahngah .


2.  Dengan penyakit ini , hidup sentiasa Tertekan . kenapa ? sebab dia piker ade orang nak buatkan semuanya untuk dia , dia piker dia Raja lah padahall hampehhhh .

3. Dengan penyakit ini tidak mustahil Pemalas nak Mandi dan Nak bawak diri ke tandas . mesti orang nak usung . Kronik kau Jahhhhh .

4. Dengan penyakit ini kau dibelenggu perasaan ingin Tidur sepanjang masa bak Raja Sehari eh tuh Pengantin , maksud aku Raja yang berhari hari , Teeeeeet --'

5. Kau rase hidup macam Syurga .


     PENYELESAIAN ?

                                           senang sangat , Mudahhh sahaja . ape dia ?






                                            muahahaha , Senang Bukan ? apa lagi cuba lahhh :)

9 comments:

Dalila Diela said...

nice dear :)
kenapa la slalu jer penyakit malas nie datang..
penyakit rajin x nak datang pulak :)

fiza fazi said...

haha , memang pon ..
bnyak sgt anak setan yg menghasut kot .

Eyka said...

wey asal gua terkesan nama bapak gua yg botak kat cni wey? keh keh keh :P

apa pon tak boley klu malass! samee ahh! hahaha:P

kbai :)

fiza fazi said...

@eyka : haha :)
memang kalau malas semua tak jadik --''

Elie Lily said...

namenya penyakit M kan? haha

Fiza Fazi said...

@Elie Lily : yeee , pandai pon ;p

Asyiqin Haulisah said...

minum clorox lg best.

tokwan muda said...

eh nk komen ape eh....hehehehe

Fiza Fazi said...

@asyiqin ; minum clorox tak konfem mati lagi :D


@tokwan muda ; itu komen lah tu :3

Post a Comment