tudung versi lame dan versi moden

  ASALAMUALAIKUM WARAHMATULAHIWABARAKATU ,
*sila jawab salam atas !

ye kite bertemu lagi wahai pembace blogger , choii -,- tanak tanye ke ape mimpi aku online tengah malam membute nih ? jawapanya ialah ,, ayah tercinta suruh online !
tak caye ? siez lah dy ckp 'pegi lah online masokn gambar baru dekat facebook !' facebook dy bukan aku , tak pe lahh , -alang alang membukak fb ayah aku , bia lh aku hupdate post baru-
wah sedap lah peribahase aku , choii !

entry aku nak cter psl tudong , jadik wanita sila buak mate sebesar mate saya , lelaki sepetkn mate ye , :D
alkisahnye begini , mak aku kaki shopink tudong ==' sng cite pantang tgok tudong fesyen baru lahh , nk je membeli belah ! tapi fesyenye same je , tudong segere atau lebih dikenali tudung indon !


dah mak kaki tudong ape salah kalau menompang kan ? mak borek anak rintik ;p
tapi aku lagi moden , xde segere indon nih de saya main SHAWL ;D haha ,
so aku nk ckp kt sinih , sape yg free hair , bkn nak bg ceramah hoii ..

rugi tak pakai wehh , sekarang macam macam bentuk macam macam gaye macam macam ragam ,
KAU PEGI LAH JALAN KAT KL TUDONG huhh tok sah ckp spolo henget jeh hahh , gaye pon lbih kurang ariani jehh ! tak reti pakai ? aduss , ape susahh yutube ade , belog mcm aku nih ade ,,
kalau susah sgt , bia aku buat kan TUTORIAL HAHA , 


till here je kot , perasan tak belog aku dah lain ? semangat taw aku nk hupdate ,
credit ; qila sayang haha , mmg aku cinta dy kau jeles ?
bye asalamualaiakum !

4 comments:

IntanBerlian said...

huhu tapi kalau nak melilit pon kene de gaya nye takot jadi belon lak muke =P

mokcik muda cerite said...

haha ,belon ohh terok tuh ! ye lah mmg payah lah tapi endon xsesuai dgn muke lahh !

gabanMorka said...

bagus tudung dh jadi trend ni, semua nak bertudung
tp biar tudung cara betul, tutup mana yg patut

mokcik muda cerite said...

entry nak mengajak semua betudung lah nih , tudung dulu konon dorg ckp panas sekarang ? tak lagi :D

Post a Comment