kita takkan berpisah EREN !



warghhhhh .. Asalamualaikummm , ade orang takkk ?
ehh ade lahh .. hai koranggg ! sorry for a lack update .. don't blame me .. please please, blame blogspot that such crezzy mezzy !

by the way , tak telambat untok saye ucapkan HAPPY HOLOIDAYS budak budakk , hohoh ehh , hello folio sejarah juga folio geografi , insyaALLAH saya akan kerjekan awak smpai lumat , itu janji saye sblom bukak sekolah , yeayy !

eh , hahhh ... update aku pepagi err nk dkt tengah hari nih psal FAQ . hahahh
FREQUENlY ASKED QUESTION a.k.a yang soalan kau dok hari hari tanye aku kat shoutbox tuh ;pp
so setakat nih takde lagi soalan yg berbaurkan daripada soalan yg bebunyik gini ;


"eh lagu dekat blog ni lagu ape ek ? sedap pulak" "dudok lelame dekat sini sbb nk dega lagu ni je, ape tajok lagu ni ye ?" "sedap lagu ni meruntun hati , sebak pulak rase ! " haha .. ade sesape terase tak ? muahaha i gurau je you ! ;)
okay semua soalan yu olls akan tejawab dengan adenye saye yg sedia memberi jawapan . LOL -,-

                       
                        - TAKKAN PISAH by EREN-



  


sekarang boleh le kita nyanyi sesame yee.. saya dah sipkan lirik dengan video , moh lee kita tonton ! jgn risau lirik da dok tepampang kat bawah tuh , mai layann !


hai eren , terima kasih lah dekat I sbb I you jadik feymes  taww , MUAHAHA ;D


OKAY LAHH, tugasan aku da selesai , rahsia semua tebongkar dah , aku memule denga lagu tuh dekat stu blog nih ttbe aku rase mcm 'best siot lagu nih,sedihh' mybe tuh lah perasaan korg dok dkt blog aku kot ? bhahahh *perasan blushing ;p
lagi satu kalau hagpa nk taw , eren dulu bekas KANGEN BAND tp da break kot ? ehh mandai je aku ;|

kay yu olls , byee !

2 comments:

Lalalilillulu said...

haha...dah tau dah lagu pe...kantoi...kuikui...padahal ko dh gtau ek...

fiza fazi said...

lalalililulu ; hehe pandai ponn ;| jgn tanye dah eh pas nih ;pp

Post a Comment