saya budak sekolah ;|


heyLo anda kalian semua ! grrrr~

okay first sekali aku PELIK ! haha , mcm mane folower aku betambah dengan rakus nya wahai anda semua ? terimakasih lahh sayangg sudi mengikut aku , aku bukanye penulis eh penaip blogg yang tegar ! update kalau aku tahu ape nk tulis jehh , bukan anytime aku update pon , cuma aku ade lah blogwalking sikit sikit , saja nk promote belog , alahh kau macam tak biase pulakk , nyampah saya !

okay second sekali aku nak nangis sebab nak sekolahhhh , eh jangan salah menyangka , aku nak menangis sebab dah nak bukak sekolah bukan menangis sebab nak pergi sekolah , jadah hape ? adek aku sorg yang macam tuh sudah , cuti baru sehari dah merengek tanye sekolah bukak bila , GILA punya olang ! haha

hahhh , ramai yang tak tahu yang aku sebenarnya budak sekolah , okay aku teros terang sekarang , cewahhh .. aku budak 15 tahun dan tahun nih PMR yess , i'm a student ! ramai pike aku dah pulohpulohan , how dare you , i muda lagi taww .. haha

so hari isnin akan keberangkat lah aku ke sekolah ;'( menangis tak berlagu lah akuuu , haha
ape nak buat , aku nak PMR dahh , so korg pray for me ! tadah tangan semua dan baca doa untuk saya ye ... terimakasih -,- muahaha !

yaaaaa , haha .. perasan tak ape yang ade dekat belog aku nih ? yaa pandai , tepok tangan anda --'
lagu dah bertukarr , tadaaaaa ! lagu yg lame aku rase dah bezaman kot aku pakai , bialah aku tuka lagu .. kang lagu same jeh korg bosan , takde lagu kang , blog aku nih sunyik takot ade hantu pulak kan , grrrr ngacok sayaa ;p
one more , aku ingat nak tuka header + template tp macam tadakk mase je . folio sejarah aku pon belom siap , tchhhhh ! tgok lah kalau aku rajin aku tuka ye kawan kawan , aku bukan reti pon buat header , bantai tekan tekan jehh .. agk2 lawoo kita pasang , ngahaha !

lastlastlast , ye panjang sangat ... tade gambar yg menarik , penoh dengan tulisan jee . thankyou sbb bace
bye


4 comments:

fatin6789 said...

hehe..g sekolah..hehe..gud luck PMR!

fiza fazi said...

thanks akk , haha luse sekolah .. mlm nih online pepuas ;D

shopping2u said...

skolah rajin2 !mlm ni tdo awl,. nway akak singgah n follow... :) jmput kmbali

fiza fazi said...

shopping2u ; okay kak .. makasihh ;D nanti saya hit akak balik ehh .. ;)

Post a Comment