AWAS , bala di depan -,-

     hey korang , asalamualaikum :)
mood pagi pagi nih .. baikk punyaa , LOL --


Review Minggu Ini ;p

isnin ; tak de yang menarik
selasa ; same goes to isnin
rabu ; pergi kursus PRS *kne marah dgn cikgu sbb pergi kursus PRS
khamis ; same goes to rabu *tapi tak kene marah dah 
jumaat ; 3 penjuru T_____T

                                *jangan klik kalau takut rabun


aku nk pengsan , result haku ..  ahhhhhhh SEMPUT ;D 
tapi alhamdulillah , sebab ade lah improvement sikit .. kalau tak mesti mak aku dah mcm bontot ayam membising kan ? cikgu pon cakap yg baik baik pasal aku ahhhh lagi lah cunnn !

tapi tapi , english aku merundum dushh jatuh .. ahh hampa nya hati aku , grrr --'
cikgu ckp ade lagi 1 bulan 10 hari nk trial .. macam tipu je bunyik .. bulan 7 pon belom masuk kan ? haii cikgu , nak tipu pon agak agak lahh (:


trial nak dekat , silibes tak khatam khatam lagi , ape macam ? 
tepuk dada tanya selera . ehh ? laantak aku lahh .. ape pon tak boleh !


kemungkinan aku akan menyepikan diri untuk beberapa bulan *lap hingus ,
tak pe ade jodoh kita jumpa lagi ..




kay bye !



7 comments:

Marniey said...

gud luck :)

fiza fazi said...

thankyou akak :)

Bluewendy said...

Gud luck Fiza, usaha tangga kejayaan..=)

fiza fazi said...

terima kasih cik bluewendy , syg awak :)

نورفايزه مادارو said...

ayat mula2 buat sspen jak hihihi

fiza fazi said...

hehe , takut kee ? ;p

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Post a Comment